Cycle for Light in Brabant!

11 juli 2017 - Best, Nederland

Cycle for Light viert dit jaar zijn eerste Lustrum!

Daarom zal de sponsorfietstocht door het Ethiopische hoogland voorafgegeaan worden met een heuse proloog door het Brabantse laagland!
Pak deze unieke kans om zelf even deel uit te maken van het Cycle for Light team en je in te zetten voor het project 'Lighting Students Homes':

Proloog Cycle for Light 2017

  • Zaterdag 9 september
  • Locatie start en finish: prinses Margrietlaan 15, 5684GS Best
  • Start om 14:00u
  • Afstand 40 km, met halfweg koffie/thee
  • Na afloop een drankje met een hapje
  • Inschrijfgeld € 20* per persoon

*Extra bedragen zijn uiteraard meer dan welkom; laat je (bijvoorbeeld per kilometer) sponsoren door familie, vrienden en kennissen of laat ze ook meefietsen! De opzet van de proloog is recreatief;  het tempo bepaal je zelf. De route is goed begaanbaar per stadfiets, e-bike, mountainbike en racefiets. En als je wil kan je uiteraard de route 2x fietsen.
Concreet maakt elke €40 de aanschaf van een solarlamp mogelijk, waardoor elke dag vanaf de zonsondergang om 18:30u uren verlengd kan worden met het schone, veilige en heldere licht. Hierdoor kan de scholier onder veel betere omstandigheden leren en huiswerk maken. Daarnaast profiteren ook de familieleden van de scholieren van het licht.
Gelieve het totale inschrijf- & sponsorbedrag uiterlijk 1 september over te maken naar Solar Energy Foundation Netherlands, rekeningnr. NL27TRIO 025 43 23 464,
o.v.v. ‘Proloog CFL 2017' en uw mailadres.

Tot zaterdag 9 september!

Sportieve & zonnige groeten vande Nederlandse leden van het Cycle for Light team:

Michiel, Victor, Margot, Noud.

Scholieren van de Selelo primary school

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

Foto’s