Kick-off Cycle for Light 2017

4 juli 2017 - Son en Breugel, Nederland

Afgelopen zaterdag vond de Nederlandse aftrap van Cycle for Light 2017 plaats.

CFL2017 Kick Off

Margot, Victor, Michiel en Noud vormen samen met 4 Ethiopische fietsers het Cycle for Light team van dit jaar. De opbrengst zal in zijn geheel worden besteed aan deel 2 van het ' Lighting Students Homes'  project. Er zal worden gestart vanaf de Selelo school bij Ataye, de projectlocatie van deel 1. De finish bevindt zich 270 km en 6 dagen verder op de compound van de Solar Energy Foundation Ethiopia. Klik hier voor meer details over dit life-changing project.

Word een van onze sponsoren!

Voor slechts 40 euro kan een scholier na thuiskomst 'savonds nog leren bij veilig, goed en betrouwbaar licht. Elk ander bedrag is uiteraard ook van harte welkom, of sponsor bijvoorbeeld een van de deelnemers per afgelegde kilometer!

Wil je graag (ook) zelf een wat actievere bijdrage leveren, maar is fietsen in Ethiopie (dit jaar) wat te ver, fiets dan mee met de

'Cycle for Light Proloog'  op zaterdag 9 september 2017

waarbij je jezelf voor deze 40 km lange fietstocht vanuit Son en Breugel kan laten sponsoren door familie/vrienden/kennissen. Alle details volgen nog, maar zet de datum alvast op de kalender!

Zonne-energieke & sportieve groeten van

Margot, Victor, Michiel en Noud

Donaties zijn welkom op bankrekeningnummer NL27TRIO0254323464 t.n.v. Solar Energy Foundation Netherlands, o.v.v. “CFL 2017” en indien van toepassing de te sponsoren fietser.

Foto’s

1 Reactie

  1. A.G.M.Heesakkers:
    4 juli 2017
    Ik wens jullie weerom heel veel succes met de actie en een mooie tijd.