Structurele armoedebestrijding in de Hoorn van Afrika!

9 april 2017 - Son en Breugel, Nederland

De Solar Energy Foundation heeft sinds 2005 al meer dan 30.000(!) solarsystemen op een duurzame manier in Ethiopië geplaatst. Dat betreft vooral verlichting, maar ook bijvoorbeeld waterpompen en medicijnkoeling.

De totale opbrengst van de fietssponsortocht Cycle for Light 2017 zal ten goede komen aan het project ‘Lighting Student Homes’. Kijk bij ' Profiel' voor meer informatie over dit project. 

Meedoen kan op vele manieren! Door in oktober mee te fietsen met het team in Ethiopië en/of in het komende halfjaar in Nederland (mee te helpen om) sponsoracties te organiseren.

Uiteraard zijn ook alle donaties*, klein of groot, van harte welkom. Ter indicatie: één solar-lamp kost 40 euro, maar 1 van de deelnemers per kilometer sponsoren met een bedrag kan natuurlijk ook.

Lees voor meer informatie over (de voorgaande edities van) Cycle for Light de voorgaande reisverhalen terug (vanaf 2012)  of kijk op www.facebook.com/cycleforlight.

Of neem contact op via Noud@solar-energy-foundation.org of 06 202 487 40.

Over (het werk van) de Solar Energy Foundation is meer informatie te vinden op www.solar-energy-foundation.nl en www.solar-energy-foundation.org.

*donaties zijn welkom op bankrekeningnummer NL27TRIO0254323464 t.n.v. Solar Energy Foundation Netherlands, o.v.v. “CFL 2017”.

Foto’s